Aanbod

Who’s who?

Het lesgeversteam van Make Your Move bestaat uit verschillende gepassioneerde lesgevers. Lees hier meer over wie ze zijn en wat ze doen.

Vacatures

Make Your Move is altijd op zoek naar goede, enthousiaste en gemotiveerde docenten die ons team komen versterken. Heb je interesse om het team van Make Your Move te vertegenwoordigen?

Locatie

Naast onze 2 danszalen biedt onze locatie ruimte aan een gezellige Bar en een Shop met danskleding & dansaccessoires. Kom gerust een kijkje nemen. Lid of geen lid, iedereen is welkom!

<hr/>

PRACTICE LIKE YOU’VE NEVER WON. PERFORM LIKE YOU’VE NEVER LOST.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

Bernard F. Asuncion

OVER ONS

Bij Make Your Move draait alles om onze leerlingen, die met volle overtuiging getraind en gecoacht worden door onze docenten. Make Your Move is een plek waar leerlingen zich thuis voelen in hun dansfamilie. Een plek waar elke leerling wil leren en wil groeien! We streven naar kwaliteitsvolle lessen tegen een eerlijke prijs, zodat iedereen kan deelnemen aan onze lessen. Dit wordt mogelijk gemaakt door sponsors en subsidies. Trouwe leden worden beloond met membership formules en we organiseren vaak acties en wedstrijden, wat dansen bij Make Your Move NOG leuker maakt!

In onze gloednieuwe dansschool in Geel kun je in team-, solo- of duoverband deelnemen aan Disco en Hip Hop wedstrijden. Daarnaast trainen we demogroepen in onze Show lessen waarmee we optreden op evenementen. De lessen Jumps & Turns voorzien onze dansers van de nodige techniek die ze kunnen toepassen in hun eigen stijl . Daarnaast bieden we ook een heleboel recreatieve lessen aan op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijden. Geen interesse in een specifieke dansstijl, maar wil je vooral veel bewegen? Dan zijn de Body Fit lessen zoals de Bikini Body Training, Yoga en Fitness Dance iets voor jou.

Voor en na de lessen kun je blijven hangen voor een hapje en een drankje in onze gezellige bar. Of neem gerust een kijkje in onze shop waar je jouw eigen danskleding en accessoires kunt ontwerpen.

Tijdens de vakanties kun je bij Make Your Move terecht voor verschillende danskampen. Maar ook doorheen het jaar werken we aan het niveau van onze dansers in workshops die worden gegeven door nationale en internationale lesgevers. Bovendien kan iedereen die deel wil uitmaken van de Make Your Move familie deelnemen aan onze groepsactiviteiten, zoals een uitstap naar een pretpark, een bezoek aan een dansvoorstelling, enzovoort.

Hou zeker onze Facebookpagina in het oog om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Extra informatie over hoe wij als dansschool tewerk gaan, vind je in onze FAQ.

<hr/>

YOU KNOW YOU’RE A DANCER WHEN YOU HEAR “LAST TIME”, BUT IT ACTUALLY MEANS: “AGAIN, UNTIL IT’S RIGHT”

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

+32 474 79 55 03

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be