Over ons

Welkom bij Make Your Move Dance Company, een dansschool in Geel (de kempen), gespecialiseerd in Disco- en Showdance. Daarnaast bieden we ook het volgende aan: Disco Team voor alle leeftijden, Technieklessen (Jumps & Turns), Stretchlessen (Flexibility & Balance), Latino Solo, Swing lessen, Latin lessen (beide met partner), Show demogroepen voor alle leeftijden & een Show/Jazz team, Hip Hop, Modern, Kleuterdans (pre-dans), sportlessen zoals Fitness Dance, Full Body Workout, Yoga, Pilates, … We nemen deel aan Disco, Hip Hop en Jazz wedstrijden zowel met Teams als met Duo’s en Solo’s. Onze demogroepen Showdance worden dan weer klaargestoomd voor allerlei optredens en evenementen.

Maar wat maakt Make Your Move zo bijzonder?

Ondertussen kan je bij ons kiezen uit 39 lessen, we deden reeds talloze optredens waaronder telkens een grote slotshow, er vonden al verschillende danskampen plaats, we werden Belgisch Kampioen en konden ervaring opdoen op het Wereldkampioenschap, nationale & internationale lesgevers vonden hun weg naar Make Your Move, we hebben een unieke multi-brand store met dans- en sportkleding, en we gaan een jaar tegemoet met nog meer wedstrijdteams, nog meer inzet en hopelijk nog meer dansers! Steeds met een professionele aanpak en met maar één doel: onze dansers zo goed mogelijk helpen ontplooien als danser én als persoon.

We beschikken over 2 ruime danszalen en een gezellige lounge met bar. Ook een gloednieuwe dansshop met ‘Fashionable’ én unieke danskleding & sportkleding. Verder zorgen een 8-tal docenten met de nodige opleiding, bekwaamheid en ervaring voor danslessen van een kwalitatief hoogstaand niveau.


PRACTICE LIKE YOU’VE NEVER WON. PERFORM LIKE YOU’VE NEVER LOST.

Bernard F. Asuncion

Who’s who?

YASNA

Zaakvoerster, Showdance, Show Demo groep, Show Team, Jumps & Turns, Disco Dance, Disco Teams, Modern Adults B, Full Body Workout, Fitness Dance

Yasna is de zaakvoerster van Make Your Move Dance Company. Na 5 jaar universitaire studies gaf ze haar job in de economische sector op en opende haar eigen dansschool. Yasna is gespecialiseerd in Disco en Show en geeft daarnaast ook Modern gevorderden & de sport lessen zoals Fitness Dance en Full Body Workout. Ze haalde haar inspiratie voor de Show lessen in New York en danste meer dan 10 jaar op de Disco wedstrijden bij BULDO. Ze gaf ook privéles aan enkele Kids in de discipline Disco Solo en Disco Duo. Haar dansers wonnen vele wedstrijden en werden meerdere keren Belgisch Kampioen, met deelnamen aan Wereldkampioenschappen als gevolg. Nu ze haar eigen dansschool geopend heeft, hoopt Yasna dit met nog meer dansers te verwezenlijken. Wil je weten wanneer Yasna lesgeeft bij Make Your Move? Klik dan HIER

Mara

Mini’s & rechterhand

Mara Heylen, onze rechterhand, co-coach en juf voor de mini’s, is jong & enthousiast. Mara startte in 2007 met kunstschaatsen omdat ze deze sport zo bewonderde. Dit combineerde ze met dansen in danscenter Time-out. Ze startte met buikdans en hierna ging ze freestyle lessen volgen. Al snel name ze deel aan een auditie voor het competitie team disco waarna ze besloot om volledig voor het dansen te gaan. Zo groeide haar passie verder en nam ze 9 jaar lang deel aan disco wedstrijden. Ze nam zelfs deel aan 2 WK’s en een EK. Ze waagde ook haar kans met een Disco solo en deed daarnaast ook ervaring op in de stijlen modern, latin en show. In haar afgelopen dansjaren volgde ze les bij verschillende getalenteerde lesgevers en behaalde ook een dansdiploma. Nu staat ze te popelen om haar danspassie door te geven aan de kleinsten! Wil je weten wanneer Mara lesgeeft? Klik dan HIER.

FLEURTJE VERKENNIS

Hip Hop Kids, Sport lessen

Fleurtje is haar klassieke opleiding gestart bij de Mini Kids van Studio100. Ze heeft niet enkel ervaring in klassieke en jazz dans maar heeft er ook al een 10tal jaar baton twirling opzitten met enkele Vlaams en Belgisch kampioen titels en volgde ook al vele hip hop lessen. Overdag kan je haar vinden bij I-fitness in lommel of helpt ze Yasna met de administratie & organisatie van de dansschool. Als ze niet aan het dansen is natuurlijk want Fleurtje volgt zelf nog meerdere avonden les bij Make Your Move en zit in verschillende wedstrijdteams, nl: Move2Express, Move2shine en Move2Show. Door haar enthousiasme, goede omgang met kinderen en ervaring in de hip hop stijl, neemt ze bij ons Hip Hop Kids voor haar rekening. Wil je weten wanneer ze lesgeeft bij Make Your Move? Klik dan HIER

Je vindt Make Your Move op de Molseweg 56 in Geel. Deze locatie ligt dicht bij het centrum van Geel. Ook vlak aan de ring en dus gemakkelijk bereikbaar vanaf de autostrade. En er is ruim voldoende parking. Ook met het openbaar vervoer (lijnen 84 en 299) geraak je er gemakkelijk. Stap op de bus in Meerhout, Tessenderlo, Deurne, Diest, Mol, Lommel, Overpelt, enzovoort en je wordt voor onze deur afgezet. Of neem de trein naar Geel Station en laat je met één van deze buslijnen tot vlak aan de ingang afzetten.

Onze locatie biedt ruimte aan een Bar met gezellige zitruimte en er is ook een Shop met danskleding & dansaccessoires. Kom gerust een kijkje nemen. Lid of geen lid, iedereen is welkom! Daarnaast hebben we 2 danszalen die vooral ’s avonds en op zaterdag bezet zijn, meestal is één van de twee zalen wel vrij tijdens de lessen. De danszalen zijn voorzien van de ‘Populair balletvloer‘. Deze vloer is een fantastische vloer dankzij het lage draaimoment, het hoog schokdempend vermogen en het geringe energieverlies.

Buiten onze reguliere lestijden en trainingen is het mogelijk om de zaal te huren voor eigen gebruik door externe organisaties. Neem een kijkje naar het lessenrooster om een idee te hebben wanneer de zalen ongeveer vrij zijn. Beide zalen zijn voorzien van spiegels & een geluidsinstallatie en zijn daarom ideaal voor groepslessen, bijv. show trainingen, dans of yoga lessen.

Zaal 1 is 13,5m x 10m en zaal 2 is 12m x 8m.

Let op: eigen drank is niet toegelaten. We voorzien drankjes tegen democratische prijzen. Bovendien is eten & drinken binnen de danszalen niet toegelaten, we hebben daarvoor een gezellige lounge ruimte voorzien waar je tijdens de pauzes je drankje kan nuttigen. Let op dat je schoenen met kleurvaste zolen draagt. Laten ze zwarte strepen achter? Gelieve deze dan onmiddellijk uit te doen.

Kostprijs:

De prijs voor het huren van onze zalen bedraagt 5€ per uur voor onze dansers (volgen een cursus), 12€ per uur voor geaffilieerde organisatoren (bijvoorbeeld onze lesgevers die een workshop organiseren) en 24€ per uur voor externe huurders. Ben je dus een docent en wil je workshops organiseren? Dan kan je daarvoor onze zaal gebruiken, contacteer ons voor beschikbaarheden.

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be