Dans

We starten een reeks altijd met een proeflessenweek na elke vakantie waarin je gratis alle lessen kan testen. Proeflessenweek gemist? Contacteer ons voor een proefles.

De stijlen:

MINI’S

Tijdens de lessen van de Mini’s leren ze al spelenderwijs coole dansjes uit verschillende stijlen (bv enkele weken hiphop, dan weer disco, modern…) Ze worden voorbereid op de Pré-Kids lessen maar er is vooral ook ruimte voor plezier maken met elkaar. 3 jarigen mogen eventueel al proberen.

DISCO

Disco is een enorm energieke dansstijl waarbij lenigheid, sprongkracht, expressie, afwerking en snelle bewegingen gecombineerd worden op snelle beatmuziek. Deze stijl wint enorm aan populariteit en is erg leuk om te doen vanwege het hoge showgehalte.

SHOWDANCE

Tijdens de show lessen ontdekken we afwisselend verschillende stijlen die – de naam zegt het al – een hoog showgehalte hebben. Stijlen die zeker aan bod komen zijn Burlesque, Broadway, Heels, Cheerleading, Clipdance, of andere ingevingen van het moment. We werken ook vaak met props: Boa’s, hoedjes, micro’s, zonnebril… en rond een thema bv. Vakantie.

MUSICAL

Tijdens deze lessen worden er dansjes aangeleerd rond een bepaalde theatervoorstelling. De kinderen krijgen in samenwerking met DatMagToch afwisselend een les Dans, Zang en Toneel om zo alle technieken onder de knie te krijgen.

MODERN

Tijdens de lessen Modern komen naast Modern nog andere stijlen aan bod zoals Hedendaagse dans & Jazz. Je leert er diverse technieken zoals centrum controle, spotten, sprongkracht, enz maar een Moderne dans kan soms ook gewoon ‘smijten’ zijn en alles loslaten: fysiek én mentaal.

HIP HOP

Hiphop is één van de populairste dansstijlen van het moment met invloeden van verschillende stijlen maar ook met een invloed OP andere stijlen. In onze lessen hiphop komen verschillende stijlen aan bod zoals Ragga, Oldschool, New Style, lyrical hiphop, girly, dancehall, house enz.

JUMPS & TURNS

In deze lessen wordt er sprongkracht & lenigheid ontwikkeld, geoefend op sprongen & draaitjes, een technische basis gelegd obv balletoefeningen, enz. Na een hele reeks techniekoefeningen wordt op het einde ook nog eens stukje choreo gezien waar deze techniek toegepast kan worden. Er wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd en er wordt verwacht dat de danser thuis verder oefent.

TEAMS

  • Move2Dream (Disco, 8-11 j)
  • Move2Sparkle (Disco, 12 – 15j)
  • Move2Shine (Disco, 16+)
  • Move2Inspire (Disco, 10+)
  • Move2Express (Disco, 16+)
  • Move2Show (Modern, 14+)

De combinatie met Jumps & Turns wordt niet verplicht maar wel sterk aangeraden.

Deze dansers nemen in groep, maar ook als Solo en/of Duo, deel aan wedstrijden in de disciplines Disco, Modern/Jazz en Hip Hop. Elke danser heeft zijn eigen rol en elke schakel is onmisbaar. Je danst op de eigen muziekmix van je team, outfits worden op maat gemaakt en er heerst een enorm gevoel van teamspirit. Coach Yasna sleepte samen met haar dansers al verschillende Belgische Titels in de wacht en doet dit jaar voor de 4e keer ervaring op tijdens het Wereldkampioenschap Disco. Deelnemen aan de teams kan enkel via auditie. Waag snel je kans!

PRIVELESSEN

Mogelijk in alle stijlen, op individuele basis:

  • Disco
  • Modern
  • Hip Hop

In alle stijlen heb je de mogelijkheid om als solo en/of als duo deel te nemen. In overleg, ben je ook vrij in je keuze van lesgever. We identificeren dan jouw sterktes en gebruiken deze in de choreografie die op maat gemaakt wordt. Samen worden privétrainingen afgesproken om deze aan te leren (meestal 4/5). En je beslist dan zelf of je alleen verder traint of graag begeleiding hebt. Reserveer (vooral voor Disco) tijdig:

Op ons Youtube Kanaal hebben we verschillende filmpjes verzameld zodat je een beter idee hebt van wat de stijlen juist betekenen. Surf gerust wat rond of kom een keer langs tijdens de les om een kijkje te nemen.


YOU KNOW YOU’RE A DANCER WHEN “I HAVE A DANCE TO THIS!” IS YOUR RESPONSE TO ALMOST EVERY SONG.

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be