Locatie

Je vindt Make Your Move op de Molseweg 56 in Geel. Deze ideale locatie ligt dicht bij het centrum van Geel maar toch ook vlak aan de ring en dus gemakkelijk bereikbaar vanaf de autostrade én er is voldoende parking. Ook met het openbaar vervoer (lijnen 84 en 299) geraak je er zeer gemakkelijk! Stap op de bus in Meerhout, Tessenderlo, Deurne, Diest, Mol, Lommel, Overpelt, enzovoort en je wordt voor onze deur afgezet. Of neem de trein naar Geel Station en laat je dan met één van deze buslijnen tot vlak aan de ingang afzetten. Je hoort het: met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer, Make Your Move is voor iedereen bereikbaar!

Onze locatie biedt ruimte aan een Bar met gezellige zitruimte en er is ook een Shop met danskleding & dansaccessoires. Kom gerust een kijkje nemen. Lid of geen lid, iedereen is welkom! Daarnaast hebben we 2 danszalen die vooral ’s avonds en op zaterdag bezet zijn, meestal is één van de twee zalen wel vrij tijdens de lessen. De danszalen zijn voorzien van de ‘Populair balletvloer‘. Deze vloer is een fantastische vloer dankzij het lage draaimoment, het hoog schokdempend vermogen en het geringe energieverlies.

Buiten onze reguliere lestijden en trainingen is het mogelijk om de zaal te huren voor eigen gebruik door externe organisaties. Neem een kijkje naar het lessenrooster om een idee te hebben wanneer de zalen ongeveer vrij zijn. Beide zalen zijn voorzien van spiegels & een geluidsinstallatie en zijn daarom ideaal voor groepslessen, bijv. show trainingen, dans of yoga lessen. Zaal 1 is 13,5m x 10m en zaal 2 is 12m x 8m. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het gebruik van catering & consumpties.

De prijs voor het huren van onze zalen bedraagt 5€ per uur voor leden (volgen een cursus) en 15€ per uur voor niet-leden. Heb je de zaal meerdere uren nodig, vul dan onderstaand formulier in en dan bekijken wij je aanvraag. We herinneren jullie er graag aan dat wij drank verkopen aan zeer democratische prijzen en eigen consumptie dus niet toegelaten is. Bovendien is eten & drinken binnen de danszalen niet toegelaten, we hebben daarvoor een gezellige lounge ruimte voorzien waar je tijdens de pauzes je drankje kan komen nuttigen. Let op! Schoenen met zwarte zolen die strepen na laten zijn ten strengste verboden op onze dansvloeren!

<hr/>

YOU KNOW YOU’RE A DANCER WHEN YOUR STUDIO IS LIKE YOUR SECOND HOME.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be