JUMPS & TURNS

Jump & Turns         Juniors – Adults         B         Vicky & Yasna

In deze lessen focussen we op het (verder) ontwikkelen van een technische basis voor onze dansers. Voor de dansers van de Demo groepen en Wedstrijdteams is het een absolute must om de juiste techniek te hebben. Daarom wordt de combinatie met Jumps & Turns sterk aanbevolen. De lessen bestaan uit 3 grote delen: lenigheid, draaitjes en sprongen. Het is immers ook heel belangrijk om op een verantwoorde manier te leren stretchen en leniger worden. Een must voor elke danser. Tijdens deze technieklessen wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd en zijn er 2 docenten aanwezig om individueel bij te sturen waar nodig. Er wordt verwacht dat de danser thuis verder oefent om zo de juiste techniek eigen te maken.

Leeftijd:
Juniors: 12 – 15j
Adults: 16+

Voor deze lessen is enige ervaring vereist aangezien we in deze technieklessen verder bouwen op de moderne & disco lessen. Je kan de les proberen en nadien wordt in samenspraak met de docent beslist of de les al dan niet gevolgd kan worden. Hierbij kijken we niet alleen naar techniek maar bijvoorbeeld ook naar doorzettingsvermogen en oppiksnelheid.

Wanneer
Klik HIER voor het volledige lessenrooster

Waar?
Klik HIER voor meer info over de locatie

Kostprijs
Voor meer info over kortingen & membership formules, klik HIER.

Per jaar€ 190
Deel 1 (sep - dec)€ 90
Deel 2 (jan - jun)€ 120
Module na krokusvakantie (maart - juni)€ 75
Per les*€ 9

*Kan enkel ter plaatsen in de dansschool

Deze stijl is perfect voor je als je :

  • Je techniek verder wil ontwikkelen
  • Aan de Disco wedstrijden wil meedoen
  • Bij de Moderne Project groep wil dansen

Lesgevers: Vicky & Yasna

De technieklessen worden gegeven door Vicky die al van kleins af aan een klassieke opleiding volgt. Ze danste 4 jaar in het Studio 100 ballet en vanaf haar 14e danste ze aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Daarnaast danste Vicky onder andere bij de Stedelijke Academie voor muziek, woord & dans in Geel, bij Arabesque in Derune, bij dansstudio Ijvi Hagelstein, enz. Haar klassieke achtergrond, gecombineerd met haar ervaring in andere dansstijlen zoals Disco, maken van haar de perfecte lesgever om onze dansers de nodige techniek aan te leren die ze elk in hun eigen stijl kunnen toepassen. Aangezien deze lessen een persoonlijke aanpak vergen zal Vicky in deze lessen bijgestaan worden door Yasna. Samen zullen ze individueel bijsturen waar nodig.

Wees er snel bij, want maximum 25 dansers per danscursus

<hr/>

THE EXPERT IN ANYTHING WAS ONCE A BEGINNER.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

Tip: deze lessen zijn onmisbaar als je Solo of in een Duo je kans wil wagen op de Disco wedstrijden. Wil je hier meer over weten? Klik HIER.

<hr/>

YOU KNOW YOU’RE A DANCER WHEN “WORK ON YOUR ATTITUDE” IS NOT COMING FROM YOUR MOM.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

+32 474 79 55 03

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be