Mini’s

Mini’s      +/- 4 tot 7 jaar        Mara

Tijdens de lessen van de Mini’s leren de kinderen ritmisch bewegen op eigentijdse liedjes. Ze leren al spelenderwijs coole dansjes uit verschillende stijlen (hiphop, disco, modern…) Ze worden voorbereid op de Kids lessen maar er is vooral ook ruimte voor plezier maken met elkaar.

De leeftijd voor deze groep gaat van 4 tot 7 jaar. Hoewel het ook mogelijk is dat een kind van 3 al wel bij de kleutertjes kan volgen en iemand van 4 nog niet. Of dat een kind van 7 al bij de kids kan volgen terwijl iemand van 8 beter nog bij de kleutertjes danst. We willen dat elk kind zich op zijn plaats voelt en danst op zijn niveau dus voel je vrij om verschillende lessen te laten proberen. Nadien wordt in samenspraak met de docent beslist welke les best gevolgd wordt.

Wanneer
Klik HIER voor het volledige lessenrooster

Waar?
Klik HIER voor meer info over de locatie

Kostprijs
Voor meer info over kortingen & membership formules, klik HIER.

Per jaar€ 190
Deel 1 (sep - dec)€ 90
Deel 2 (jan - jun)€ 120
Module na krokusvakantie (maart - juni)€ 75
Per les*€ 9

* kan enkel ter plaatse in de dansschool

 

 

Lesgeefster: Mara

Mara is jong en enthousiast, en gaat de kleuterlessen van Make Your Move op zich nemen. Mara startte in 2007 met kunstschaatsen omdat ze deze sport zo bewonderde. Dit combineerde ze met dansen in danscenter Time-Out. Ze startte met buikdans en hierna ging ze freestyle lessen volgen. Al snel nam ze deel aan een auditie voor het competitie team disco.  Kunstschaatsen en dansen werden een hele uitdaging om te combineren, dus besloot ze om enkel verder te gaan met dansen. Zo groeide haar passie verder en nam ze 9 jaar lang deel aan wedstrijden met het disco team. Met dit team heeft ze deelgenomen aan twee WK’s (2009 Bratislava en 2016 Zweden) en één EK (2011 Duitsland). Tijdens deze 9 jaar nam ze ook 6 jaar deel aan wedstrijden disco solo. Naast haar disco ervaring volgde ze lessen modern, latin en show. In haar afgelopen dansjaren volgde ze les bij verschillende getalenteerde lesgevers en nu staat ze te popelen om haar danspassie door te geven aan de kleinsten!

Wees er snel bij, want maximum 25 dansers per danscursus

<hr/>

DARLING DON’T EVER BE TOO SHY TO DANCE YOUR HEART OUT.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

Audrey Hepburn

<hr/>

YOU KNOW YOU’RE A DANCER WHEN YOU FEEL BETTER WHEN YOU DANCE.

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

+32 474 79 55 03

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be