Let’s get social

Let’s get social

Mijn naam is Yasna en ik ben de oprichtster van de Make Your Move Dance Company. Laat ik mezelf even voorstellen aan de hand van deze lijst met 10 compleet nutteloze weetjes over mezelf die mijn persoonlijkheid wel perfect samenvatten:

1.Ik hou van lijstjes maken.
2.Ik kan perfect 10 dagen bakken & braden tijdens een zonvakantie en hou enorm van festivals.
3.Ik behaalde een Bachelor Communicatiewetenschappen, een Master in het Management en een Master Buisness Economics. Nadien werkte ik 2 jaar bij Deloitte maar gaf toen toch toe aan mijn droom om een eigen dansschool te starten.
4.Ben & Jerry’s Blondie Brownie Caramel Core is absoluut het lekkerste ijs dat ooit gemaakt werd!
5.Ik ben een echte boekenfreak. Ik lees supergraag maar ook van boeken kopen word ik enorm gelukkig.
6.Als ik een winkel binnen ga, kom ik gegarandeerd ook met iets buiten.
7.Gebeurt er iets emotioneel in een film dan zit ik gegarandeerd te huilen.
8.Mijn kat is de dikste, meest luie en koppigste kat uit de hele kattengeschiedenis. But I LOVE HIM!
9.Ik stap alleen maar op dezelfde kleuren van een zebrapad en een prinsenkoek moet je altijd op dezelfde manier opeten: eerst de ene helft, dan de chococrème en pas dan de tweede helft.
10.Ik kan NIET kiezen! Pasta of Pizza, een kleedje of een broek… Het is verschrikkelijk om het sterrenbeeld ‘weegschaal’ te hebben.

Zo, en nu wil ik jouw leren kennen! Volg je ons al op Facebook? Top, dan zijn we zo goed als familie. Je komt er alle nieuwtjes rond de dansschool te weten. En schrijf je in op ons Youtubekanaal voor nog meer dansplezier! Maar ik ben nogal nieuwsgierig van aard dus stel jezelf gerust even aan me voor. Wie ben je, waar hou je van en wat zijn jouw wilde dansdromen? Stuur ons gerust een mailtje via de contact pagina.

nieuwsbrief