Jeunesse

Daarom kan je bij ons ook terecht voor voedingsadvies om af te slanken, voor betere sportprestaties, voor meer vitaliteit in het leven, enzovoort. Als je de body fit lessen volgt, krijg je korting op voedingsadvies en andersom

Jeunesse
Leuke job zoekt enthousiaste m/v!

Ben jij geïnteresseerd in cosmetica en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is werken met Jafra cosmetics iets voor jou!
Als Jafra consulente zijn leeftijd, opleiding of beroep niet van belang. Iedereen kan werken met Jafra Cosmetics. Wil je een volledige baan of wil je met Jafra gaan werken naast je dagelijkse bezigheden? Ben je schoonheidsspecialiste, kapster of nagelstyliste en op zoek naar een kwalitatief hoogstaand cosmeticamerk? Alles is mogelijk bij Jafra.

Je kiest met Jafra voor een werelwijd operend cosmeticacocern met zeer goede kwaliteitsproducten.

Wat biedt Jafra jou?
1.Je bent verzekerd van één van de beste provisiesystemen in de directe verkoop
2.Gratis trainingen van je persoonlijke begeleider
3.Je wordt en blijft een expert in beauty-en modetrends, ook dankzij schriftelijke informatie
4.De kans op een hoog inkomen of aangename bijverdienste
5.Je maakt je eigen tijdsindeling en werkt wanneer het jou het best uitkomt
6.Hoogwaardige, unieke cosmeticaproducten
7.Veel waardering, zowel binnen als buiten de Jafra groep
8.Individuele carrièrekansen
9.Starten zonder investering!

Tijdens je eerste 5 maanden kan je Jafra DUBBEL scoren: Niet alleen kan je meteen heel goed geld verdienen – daarover wil ik je graag persoonlijk meer vertellen – je kan ook op een heel makkelijke manier je koffer aanvullen met JAFRA producten. Dit alles zonder investering!!

7 Redenen om te starten als Jafra Consulente :

Opleiding

Het is een pluspunt als je een vooropleiding schoonheidspecialiste/visagie hebt, maar absoluut geen must. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en erg nieuwsgierig bent naar alles wat met cosmetica te maken heeft. De producten en techniecken leer je heus snel kennen via de GRATIS interne opleidingen.

Vrijheid

Jij bepaalt zelf hoe vaak en waar je je job als Jafra consulente wilt uitvoeren. Kortom jij bent baas over jouw tijd. Het is heel simpel hoe vaker je je inzet hoe meer geld je zal verdienen.

Sociaal

Jij leert veel nieuwe leuke mensen kennen en dat steeds in een gezellige en ontspannen sfeer. Zowel tijdens het geven van workshops als tijdens de opleidingen/meetings met je Jafra collega’s.

Carrièremogelijkheden

Er bestaat de kans dat je nadat je consulente bent geworden je geen genoeg meer van je Jafra job krijgt. Binnen Jafra liggen de mogelijkheden voor je klaar om je hoger op te werken en zo ook jouw eigen team op te leiden en te begeleiden in hun werk binnen Jafra.

Jafra Reizen

Zoals je misschien al wel weet reizen we bij Jafra heel de wereld rond en worden wij als koniginnen op handen gedragen. Ben jij ook uit op nieuwe culturen? Vind jij het geweldig om te reizen? Dan is Jafra het bedrijf waarnaar jij op zoek bent … Er vinden elk jaar zeer toffe Jafra reizen plaats waaraan je GRATIS kan deelnemen.

Cadeau’s

Als Jafra consulente zul je regelmatig cadeau’s ontvangen voor je inzet. Dit kan gaan van GRATIS producten, sieraden naar te gekke bonnussen! Voor elks wat wils.

Investering

Je gaat van start bij Jafra zonder ene eurocent te investeren. Het is de bedoeling dat jij een leuke cent extra gaat verdienen, dus zou het een beetje raar zijn als wij je laten betalen om te mogen starten als consulente, vind je niet?

Verdiensten

Jafra heeft een zeer geweldig verdiensysteem ontwikkeld voor hun consulentes waarover ik je graag meer vertel in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Nieuwsgierig geworden? Nog vragen?

Jafra Workshops

Alle Jafra workshops zijn een belevenis op zich. Tijdens een leuke avond of namiddag met uw vriendinnen leert u alles over make up, gelaats-of lichaamsverzorging met de Jafra producten. Helemaal gratis, zonder enige aankoopverplichting!

U kunt al onze producten uitproberen en u krijgt heel wat handige tips.Als gastvrouw van een Jafra workshop wordt u extra in de watten gelegd met nog meer geschenken en krijgt u gratis uw favoriete Jafra producten.
Daarenboven kunt u als gastvrouw ook onze exclusieve Royal Jelly producten, Jafra’s witte goud, aan halve prijs of zelfs helemaal gratis ontvangen! Aarzel dus niet en contacteer mij. Samen maken we er een onvergetelijke workshop van voor u en uw vriendinnen! Boek uw gratis workshop door dit product aan uw winkelwagentje toe te voegen. Ik neem contact met u op om de details af te spreken!

Gratis producten

Over Yasna
En nu wil ik jou leren kennen!
Hey, nu jij mij leerde kennen, wil ik erg graag jou leren kennen! Volg je mij al op facebook? Dan ben je zo goed als familie … en eeuhh ik ben erg nieuwsgierig van aard.
Dus stel jezelf gerust even voor aan me. Wie ben je, waar hou je van en wat zijn jouw wilde cosmeticaplannen?