Boekingen

Het is mogelijk om Make Your Move te boeken voor uw evenement! Wij helpen u om uw corporate, city, private of sportevenement naar een hoger niveau te tillen. Wilt u uw personeel, klanten en/of gasten trakteren op een wervelende dansshow? Dat kan! Make Your Move heeft wedstrijd- en showteams en kan daardoor elke klant voorzien van een op maat gemaakte show in verschillende dansstijlen zoals disco, show, modern, hiphop.. Uiteraard kan er ook rond een bepaald thema gewerkt worden zoals bijvoorbeeld een retronummer, een Cirque Du Soleil stijl, en nog veel meer.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Een veelvoorkomende combinatie is het inzetten van onze showgroepen op uw modeshow of productpresentatie. Maar je kan ons bijvoorbeeld ook inhuren voor videoclips. Of misschien zoekt u een knallende opening act voor uw evenement? Wilt u uw opendeurdagen opfleuren? Make Your Move maakt het allemaal mogelijk! Altijd professioneel en goed geregeld. Maak vrijblijvend uw wensen aan ons kenbaar en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Referenties:

 

 

Modeshow ‘Cirque Du Soleil’ by Boudoir D’Or
De kledingwinkel Boudoir D’Or ging voor hun modeshow in het thema Cirque Du Soleil op zoek naar extra entertainment om de aandacht van de kijkers vast te houden. Ik werkte hiervoor 3 nummers uit met aangepaste kledij: een openingsnummer, een nummer om te openen na de pauze en een slotnummer.

Modeshow Boudoir D’Or Airlines
Voor de nieuwe zomercollectie werden onze demogroepen geboekt om entertainment te voorzien tussen de rondes modellen. Verschillende accessoires werden in het werk gezet zoals zonnebrillen, vliegtuiggordels voor een veiligheidsdemonstratie, Safety instruction cards werden gemaakt, Stewardessenkleding werd gemaakt, enz. Het thema ‘vakantie’ werd dus onmiskenbaar.

Achtergrond danseressen
Doet u mee aan een verkiezing en bent u nog op zoek naar achtergrond danseressen om uw act te vervolledigen? Ook dan kan u een beroep doen op onze demogroepen.

Verder is het ook mogelijk om een workshop te boeken bij Make Your Move. Onze workshops activeren en stimuleren de creativiteit van zowel leerlingen, begeleiders als van uw personeel. Met onderstaande workshops wordt een gewone schooldag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardagsfeestje of vrijgezellen een onvergetelijke belevenis. Zo is het mogelijk om een dansworkshop te boeken in de stijlen Disco, Show, Modern, Hiphop of Body fit. Maar we hebben ook enkele workshops zonder dans: versier je eigen T-shirt, een gelaatworkshop, enz. Maak gerust uw wensen aan ons kenbaar en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be