SHOP

Welkom op de pagina van onze Make Your Move Dancewear SHOP! We verkopen zowel danskleding als gewone sportkleding maar wel allemaal uniek en kwalitatief! Hieronder een overzicht van onze merken en modellen.

Natuurlijk zegt een foto vaak niet genoeg en raden we je aan om toch even langs te komen, we trakteren alvast op een kopje koffie voor al onze klantjes zodat je er een uitstapje van kan maken! 🙂 Misschien willen er nog vriendinnen mee? Tot snel!

PS: wil je toch bestellen obv onderstaande foto’s, stuur dan een mailje naar info@makeyourmovedancecompany.be met vermelding van het verzendadres, de gewenste maat en natuurlijk het model (onderaan de foto zie je een benaming of code staan, bijvoorbeeld IMG_9411, of copy-paste de URL).

  • Bloch

  • Iedereen kent de trendy en kwaliteitsvolle maillots van Bloch wel! Maar we moeten er steeds voor naar Antwerpen rijden… Vanaf nu dus ook alle maillots van Bloch & Capezio te koop in hartje Kempen! Of je nu uren ballet danst of op zoek bent naar comfortabele danskleding met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid… Maillots zijn er voor iedereen en kunnen in veel meer lessen gedragen worden dan enkel in de ballet les.

Yvette Sports

  • Hippe sport BH’s, leggings, topjes & vestjes van het merk Yvette Sports zodat je eens niét hetzelfde aanhebt als iedereen van Decathlon… We kozen deze merken uit duizenden anderen omdat de stoffen enorm kwalitatief zijn! De ideale outfit dus om in te dansen, joggen, fitnessen, boxen, poetsen… you name it 🙂
  • Capezio

  • Daarnaast verkopen we ook accessoires zoals die befaamde ’teentjes’ (ook wel Footundeez genaamd) van Capezio waar iedereen mee rondloopt maar ook sportzakken, knielappen, dansschoenen die goed schuiven voor koppeldans zoals Latin of Swing. Maar Capezio is lang niet enkel een accessoire-merk, ook van dit merk hebben we maillots en leuke crop tops voor de kids.

Make Your Move Dancewear

  • én!!! Binnenkort komt ook ons eigen kledingmerk uit! We zochten de leukste modellen uit voor jou, kozen een toffe bedrukking zoals glitter of puff en hebben daarmee de meest zalige quotes éver laten drukken op T-shirts, topjes, vestjes, enz! Zowel voor mannen, vrouwen én kids! Omdat we hier nog geen real-life voorbeelden van kunnen tonen, lichten we al een tipje van de sluier en verklappen we al 3 quotes! Wij kunnen alvast niet wachten 😮
<hr/>

I WOULD GIVE UP SHOPPING BUT I’M NOT A QUITTER

<div class="quoteLine"> <div class="qleft"></div> <div class="qicon"></div> <div class="qright"></div> </div>

nieuwsbrief

Make Your Move Dance Company

Specialisatie Disco & Show

Molseweg 56

2440 Geel

info@makeyourmovedancecompany.be