Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomeraanbod Body Fit

29 juni, 2017 - 31 augustus, 2017

Dat de danslessen stil liggen tijdens de zomer, wil niet zeggen dat JIJ moet stilzitten! We voorzien daarom een uitgebreid sportaanbod waar jong & oud, open level, aan de hand van een beurtenkaart van kan proeven! Want eerlijk is eerlijk: in de zomer mag het allemaal wat flexibeler 😉

Een beurtenkaart kost 35€ voor 6 beurten die je naar keuze kan inzetten. Je kan bijvoorbeeld enkel sportlessen of enkel Yogalessen nemen… je kan combineren… je kan zelfs 4 beurtenkaarten nemen en ze alle 24 komen volgen!

De specifieke zomerplanning is als volgt:

 

 

 

 

 

 

 

Opgelet, we houden de groepen bewust klein en zetten dus ook een maximum op het aantal beurtenkaarten! Wacht dus niet te lang, VOL = VOL.

Easy Flow
Easy Flow is een yogavorm waarbij de houdingen elkaar dynamisch opvolgen. Elke sessie start met het rustig opwarmen van ons lichaam, gevolgd door het ‘flow’ gedeelte. We eindigen met een heerlijke savasana (eindontspanning). Na deze yogasessie voel je je verhelderd, ontspannen en vol energie!

Recovery = Yin Yoga (ontspanningsyoga)
Zoals de naam zegt, staat herstel centraal tijdens deze sessie. We richten ons naar lichamelijk en geestelijk bewustzijn, een optimaal gebruik van de ademhaling en mindfulness. Zo herstellen we de balans tussen lichaam en geest.

Deze yogasessie is voor iedereen toegankelijk en specifiek voor de personen die hun levenskwaliteit willen verbeteren na blessure, chronische ziekte of pijn, mentale belasting (zoals stress, depressie of burn out). Daarnaast is deze zachte yoga ook uitermate geschikt tijdens de zwangerschap. De groep wordt bewust klein gehouden zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd wordt.

Pilates/Yoga
Deze pittige les is telkens een mix van Pilates en Yoga. Hierbij gaan we de spieren versterken (voornamelijk onze core/buikspieren), de flexibiliteit vergroten én onze balans en concentratie te verbeteren. Omdat de focus ligt onze buikspieren is dit ook een goede les voor iedereen die opzoek is naar meer core-stabiliteit bij (chronische) rugpijn. Tijdens deze houdingen maken we gebruik van props, aanpassingen en/of alternatieve houdingen zodat iedereen deze les kan volgen (van beginner tot gevorderde).
Wist je trouwens dat Pilates een afgeleide van Yoga is (ontwikkeld door Yoseph Pilates) en dat deze vorm vaak als tool wordt gebruikt bij behandelingen zoals de Rugschool en afslankcentra.

Duo Workout
Vind je het moeilijk om op je eentje gemotiveerd te raken? Ben je samen met je partner op zoek naar een sportieve activiteit? Zoek je een gezondere activiteit om samen met je vriendin/zus/moeder/… bij de kletsen?
Dan is deze Duo Workout wat je zoekt! We gaan op een leuke, uitdagende manier aan ons lichaam en conditie werken én we doen het samen!

Fitness Dance
Onze les Fitness Dance gaat verder dan de standaard Zumba. Er wordt op populaire muziek gedanst en er wordt gebruik gemaakt van gemakkelijke maar intensieve danspassen op ritmische muziek. Uiteraard zijn er ook invloeden uit latin stijlen zoals bijvoorbeeld de cha cha cha maar in tegenstelling tot een gewone Zumba zijn dit niet de enige danspassen die we gebruiken. We nemen bijvoorbeeld enkele fitnessbewegingen zoals ‘de squat’ of cardio-oefeningen zoals springen en die verwerken we dan in een simpele choreo met als enige doel: zo hard mogelijk zweten, je goed in je vel te voelen en alle zorgen van die dag te vergeten!

Full Body Workout
Geïnspireerd op de Bikini Body Guide van Kayla Itsines maken we tijdens deze lessen ons lichaam Bikini Proof aan de hand van oefeningen op muziek. Anders dan een klassieke les BBB gaan we tijdens deze lessen verder. We werken volgens een vooropgesteld schema, werken op ALLE lichaamsdelen en doen ook aan cardio tijdens de les.

Gegevens

Begin:
29 juni, 2017
Einde:
31 augustus, 2017