Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wedstrijdstage Juniors/Adults Zomer

27 augustus, 2018 - 31 augustus, 2018

Wedstrijdstage voor alle gevorderde én beginnende wedstrijddansers in de stijlen Disco en/of Showdance. Ook toegankelijk voor niet-leden!

Wat? Verschillende sessies: Disco in groep, disco solo, Show/Jazzdance, Expressie, Jumps & Turns (techniek), conditie. Inclusief daguitstap naar het trampolinepark om te werken aan onze sprongen. We werken toe naar een toonmoment op het einde van de week (toegankelijk voor publiek).

Wie? Ervaring OF ambitie voor wedstrijddansen is een must. De groepen worden opgesplists op basis van niveau in een Gold groep (gevorderde) en Silver (beginners).
De beginnende wedstrijddanser zal van 0 elke sprong uitgelegd krijgen, de nodige techniek aangeleerd krijgen, lenigheidsoefeningen meekrijgen, de typische passen gewoon worden enzovoort. De gevorderde danser zal uitgedaagd worden om hun huidige niveau omhoog te tillen. Om hun dans met de juiste techniek te onderbouwen en hun sprongen ook technisch juist uit te voeren en op die manier meer inzicht te krijgen in waar de jury op let, waar ze hun focus moeten leggen.

Leeftijd? Toegankelijk voor Junioren & Adults vanaf 1e middelbaar.

Planning:
8u – 9u: opvang
9u – 16u: dansstage
16u – 17u: opvang

Prijs: 110 EUR

Gegevens

Begin:
27 augustus, 2018
Einde:
31 augustus, 2018