Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Make Your Shirt WEDSTRIJD

1 juli, 2017 - 16 juli, 2017

Gratis

Binnenkort doen we een grote opening van onze nieuwe Shop! En bij Make Your Move vinden we eigen inbreng heel belangrijk! Daarom willen we dat onze nieuwe kledinglijn er eentje wordt VOOR en DOOR jou! Danser of niet, creatief of niet, heb je een leuk idee voor een kledingdesign? Laat het ons weten!

Inzendingen

Geïnteresseerden kunnen tot en met 16 juli hier deelnemen aan de Make Your Shirt wedstrijd. Na die datum worden er 5 inzendingen geselecteerd door een vakjury waar het publiek een winnaar uit zal kiezen door te stemmen. De winnaar maken we 23 juli bekend. Zijn of haar ontwerp wordt vervolgens geproduceerd en zal te koop zijn in de Make Your Move SHOP. Dit ontwerp vormt de start van een kledinglijn die sportief maar vooral ook LEUK is! Om je te bedanken voor je creativiteit, ontvang je van ons (naast de eer & glorie natuurlijk) ook een shoptegoed van 100€!

Stemmen

Stemmen op uw favoriete T-shirt kan vanaf 17 juli via DEZE LINK. Stemmers maken daarbij kans op één van de 5 exemplaren van het winnende Shirt die worden weggegeven. Niet bij de gelukkigen? Geen nood! Vanaf de grote opening van de nieuwe Make Your Move SHOP is het winnende Shirt en vele andere leuke sportkleding natuurlijk beschikbaar voor het grote publiek!

Ontwerpdetails

Laat je creativiteit de vrije loop! Vertrek van een standaard T-shirt of misschien heb jij wel een idee voor een speciaal model? Het design kan bestaan uit een tekening, een grafisch element, een leuke Quote of misschien wel een Hashtag? Het mag gaan over dans maar dat moet zeker niet. Bestaat je design uit 1 kleur of meerdere? Misschien wil je wel gebruik maken van een glitteropdruk, pailletten of steentjes? Het kan allemaal! Indien je creatief bent, teken je design gerust uit. Niet zo creatief? Probeer je design zo goed mogelijk uit te leggen en aan de hand van voorbeelden samen te stellen.

Veel succes!

Make Your Shirt WEDSTRIJD

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens zijn veilig bij ons! Pinkie promise.

  Gegevens

  Begin:
  1 juli, 2017
  Einde:
  16 juli, 2017
  Kosten:
  Gratis
  Site:
  https://www.facebook.com/events/235808690161835/