Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Danskamp Mini’s

3 juli, 2017 - 7 juli, 2017

Een week vol dansen in verschillende stijlen (disco, show, hip hop, modern…), afgewisseld met spel & crea. We werken toe naar een toonmoment op het einde van de week. Let op! Mini’s enkel VM.

De kleine lettertjes:

De organisatie behoudt steeds het recht een kamp of workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Ook indien de danser ziek is, wordt 50% van het bedrag teruggestort per dag bij voorlegging van een doktersbewijs.

Indien de danser om een andere reden annuleert wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald na inhouding van €10 administratiekosten wanneer de deelnemer zelf voorziet in zijn vervanging binnen dezelfde activiteit OF indien er iemand van de wachtlijst zijn of haar plaats kan innemen. In alle andere gevallen bestaat de terugbetaling slechts uit een deel van het inschrijvingsgeld, namelijk 100% bij annulatie van meer dan 3 weken voor de activiteit, 70% van de inschrijving bij annulatie minder dan 3 weken, 60% bij annulering minder dan 1 week op voorhand. De terugbetaling bestaat uit een waardebon die één jaar geldig is en niet omwisselbaar in geld.

Tijdens de kampen of workshops kunnen foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uw kind(eren) en/of uzelf mogelijks te zien zijn. Deelname aan Make Your Move activiteiten betekent dat u toestemming verleent om deze beelden op de dragers van Make Your Move zoals o.m. folders, website en andere te publiceren.

Verder gelden onze huisregels die ook tijdens de wekelijkse lessen van kracht zijn, namelijk:

  • Kom op tijd.
  • Draag aangepast proper schoeisel (sportschoenen): dans niet in dezelfde schoenen als waar je mee binnen komt maar breng ze mee en wissel ter plaatse. Schoenen met zwarte zolen zijn ten strengste verboden!
  • Eigen drank is niet toegelaten. Wij verkopen drank aan zeer democratische prijzen.
  • Eten & Drinken blijft in de daarvoor voorziene lounge ruimte en is niet toegelaten in de danszalen.
  • Gelieve NIET aan de spiegels of thermostaat/chauffages te komen.
  • Laat waardevolle spullen thuis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of diefstal.
  • Indien je iets online wil zetten, check dit ALTIJD eerst met de docent.
  • Dieren zijn niet toegelaten
  • Roken is verboden zowel in de dansschool als voor de deur. Sporters hebben frisse lucht nodig.

Een uitgebreide versie van onze algemene voorwaarden vindt u HIER.

Gegevens

Begin:
3 juli, 2017
Einde:
7 juli, 2017