Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Danskamp jeugd

3 april, 2017 - 7 april, 2017

€85
Op zoek naar danskampen tijdens de vakantie? Het is de ideale manier om je danstalent te ontwikkelen en herinneringen op te doen! 🙂
 
Wie?
Dit is een danskamp voor 8 tot 14 jarigen, verdeeld in 2 groepen op basis van leeftijd. Het niveau is open level, iedereen is dus welkom.
 
Wanneer?
Het danskamp gaat door van 3 tot 7 april, telkens van 9u tot 16u met een uur ervoor en een uur erna opvang (dus van 8 – 17u).
 
Wat?
Tijdens dit kamp staan uiteraard de danslessen centraal. Je krijgt gemiddeld 4u les per dag, aangevuld door pauzes en randactiviteiten zoals knutselen, een groepsspel enzovoort om elkaar beter te leren kennen en herinneringen te maken om nooit meer te vergeten!
 
Optreden?
We sluiten elk danskamp af met een optreden de laatste dag! Alle fans zijn dus welkom op vrijdag 7 april om 15u.
 
Waar?
Onze danskampen gaan door in de dansschool waar we 2 mooie danszalen hebben en een lounge ruimte om onze pauzes door te brengen. Adres: Molseweg 56, 2440 Geel.
 
Prijs?
Deze ganse week dansplezier kost je 95€ MAAR! Dansers die al lid zijn van Make Your Move krijgen 10€ korting! Daar bovenop kunnen onze platinum members genieten van hun extra 10€ korting en betaal je dus slechts 75€ voor 5 dagen fun. Voor deze prijs kan je bij ons terecht van 8 tot 17u, inclusief verzekering, 2 tussendoortjes en 2 drankjes per dag, benodigdheden voor randactiviteiten, gratis opvang,…
 
Terugbetaling?
Wist je dat de mutualiteit tot 30 euro terug stort voor een sportkamp? Bovendien zijn onze kampen fiscaal aftrekbaar (jongeren -12j)! De maximale aftrek bedraagt € 11,20 per dag per kind. We bezorgen je hiervoor de nodige formulieren.
 
Let op!
Omdat wij het belangrijk vinden dat elke danser maximaal kan groeien en genieten van de lessen, houden we de groepen bewust klein. Kwaliteit boven kwantiteit! Plaatsen zijn dus beperkt , schrijf snel in! VOL = VOL.

Inschrijven:

De kleine lettertjes:

De organisatie behoudt steeds het recht een kamp of workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Ook indien de danser ziek is, wordt 50% van het bedrag teruggestort per dag bij voorlegging van een doktersbewijs.

Indien de danser om een andere reden annuleert wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald na inhouding van €10 administratiekosten wanneer de deelnemer zelf voorziet in zijn vervanging binnen dezelfde activiteit OF indien er iemand van de wachtlijst zijn of haar plaats kan innemen. In alle andere gevallen bestaat de terugbetaling slechts uit een deel van het inschrijvingsgeld, namelijk 100% bij annulatie van meer dan 3 weken voor de activiteit, 70% van de inschrijving bij annulatie minder dan 3 weken, 60% bij annulering minder dan 1 week op voorhand. De terugbetaling bestaat uit een waardebon die één jaar geldig is en niet omwisselbaar in geld.

Tijdens de kampen of workshops kunnen foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uw kind(eren) en/of uzelf mogelijks te zien zijn. Deelname aan Make Your Move activiteiten betekent dat u toestemming verleent om deze beelden op de dragers van Make Your Move zoals o.m. folders, website en andere te publiceren.

Verder gelden onze huisregels die ook tijdens de wekelijkse lessen van kracht zijn, namelijk:

  • Kom op tijd.
  • Draag aangepast proper schoeisel (sportschoenen): dans niet in dezelfde schoenen als waar je mee binnen komt maar breng ze mee en wissel ter plaatse. Schoenen met zwarte zolen zijn ten strengste verboden!
  • Eigen drank is niet toegelaten. Wij verkopen drank aan zeer democratische prijzen.
  • Eten & Drinken blijft in de daarvoor voorziene lounge ruimte en is niet toegelaten in de danszalen.
  • Gelieve NIET aan de spiegels of thermostaat/chauffages te komen.
  • Laat waardevolle spullen thuis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of diefstal.
  • Indien je iets online wil zetten, check dit ALTIJD eerst met de docent.
  • Dieren zijn niet toegelaten
  • Roken is verboden zowel in de dansschool als voor de deur. Sporters hebben frisse lucht nodig.

Een uitgebreide versie van onze algemene voorwaarden vindt u HIER.

 

Gegevens

Begin:
3 april, 2017
Einde:
7 april, 2017
Kosten:
€85
Site:
https://www.facebook.com/events/1662761557353989/

Organisator

Make Your Move Dance Company
Telefoon:
0032 474 79 55 03
E-mail:
info@makeyourmovedancecompany.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dansschool Make Your Move
Molseweg 56
Geel, Antwerpen 2440 België
+ Google Maps
Telefoon:
0474795503
Bekijk de site van Locatie