Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Audities Disco, Show & Hip Hop

17 september, 2017

Geïnteresseerd in één van de wedstrijdteams (te herkennen aan de Move2…)? Of misschien in onze Show Demogroepen? Voor deze lessen houden we audities. De volgende is gepland op 17 september! Zorg dat je erbij bent als je hier ambitie voor hebt.

 • Woordje uitleg:

  Je geeft aan ons door welke stijlen je interesse in hebt:

  1) Disco

  2) en/of Showdance

  3) en/of Modern/Jazz

  Afhankelijk van je capaciteiten geven we dan advies wat ons het beste lijkt: bijvoorbeeld in het team, ook mogelijk om smallgroup te dansen, solo of duo zou interessant zijn enzovoort.. Je kiest dus niet zelf voor welk team je auditie doet, dat hangt namelijk allemaal af van leeftijd en ervaring.

  Showdance kan je op 2 niveaus doen: recreatief en in een demogroep. Voor demogroep moet je auditie doen aangezien we hier optredens mee verzorgen en de verhaallijn van de show vertolken. Snel oppikken, een technische basis en uitstraling is dus belangrijk.

  We zoeken 2 modern/Jazz teams te vormen volgend seizoen obv leeftijd, dus een ouder en een jonger. De stijl die dat jaar gedanst wordt hangt af van de choreograaf en zal dus ofwel een moderne dans worden ofwel een jazz dans.

 • (op dit email adres ontvang je de communicatie en evaluatie rond de auditie, geef dus het juiste op dat gelezen wordt...)
 • Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens zijn veilig bij ons! Pinkie promise.

Gegevens

Datum:
17 september, 2017