Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Audities juni 2017

4 juni, 2017

Gratis

Wil je deel uitmaken van onze wedstrijdteams of demogroepen? Schrijf je dan in voor onze selectiedag! Je kan auditie doen om in een Team, als Duo of als Solo deel te nemen aan de wedstrijden DISCO, HIPHOP en SHOW/JAZZ/MODERN. Daarnaast selecteren we die dag ook dansers voor onze SHOW demogroepen.

De planning is als volgt:
10 – 10u30: Aankomst & opwarming
10u30 – 11u: Informatiesessie auditie, wedstrijden, trainingen, … (je krijgt ook een brief mee)
11u – 13u: SHOW (demogroep & Team/duo/solo)
13u – 15u: DISCO (Team/duo/solo)
15u – 17u: HIPHOP (Team/duo/solo)

Je krijgt ter plaatse een dansje aangeleerd, je moet dus niets voorbereiden.

Alle leeftijden volgen dezelfde auditie maar krijgen meer of minder aangeleerd afhankelijk van je categorie: Kids – Juniors – Adults

Tussen de verschillende stijlen is pauze voorzien om iets te eten/drinken en de batterijen terug op te laden voor dansers die meerdere stijlen willen proberen.

Tijdens de audities voor andere stijlen mag je gerust in de dansschool zelf blijven wachten.

BELANGRIJK: Kan je niet komen op 4 juni? Geen probleem, in september is er nog een auditie. MAAR, het is dan niet mogelijk om nog auditie te doen voor de teams die in Juni al vol zitten. Laat het ons dus weten als je 4 juni niet kan (info@makeyourmovedancecompany.be) Dan zoeken we samen een andere oplossing.

Inschrijven:

 • Woordje uitleg:

  Je geeft aan ons door welke stijlen je interesse in hebt:

  1) Disco

  2) en/of Showdance

  3) en/of Modern/Jazz

  Afhankelijk van je capaciteiten geven we dan advies wat ons het beste lijkt: bijvoorbeeld in het team, ook mogelijk om smallgroup te dansen, solo of duo zou interessant zijn enzovoort.. Je kiest dus niet zelf voor welk team je auditie doet, dat hangt namelijk allemaal af van leeftijd en ervaring.

  Showdance kan je op 2 niveaus doen: recreatief en in een demogroep. Voor demogroep moet je auditie doen aangezien we hier optredens mee verzorgen en de verhaallijn van de show vertolken. Snel oppikken, een technische basis en uitstraling is dus belangrijk.

  We zoeken 2 modern/Jazz teams te vormen volgend seizoen obv leeftijd, dus een ouder en een jonger. De stijl die dat jaar gedanst wordt hangt af van de choreograaf en zal dus ofwel een moderne dans worden ofwel een jazz dans.

 • (op dit email adres ontvang je de communicatie en evaluatie rond de auditie, geef dus het juiste op dat gelezen wordt...)
 • Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens zijn veilig bij ons! Pinkie promise.

Gegevens

Datum:
4 juni, 2017
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.facebook.com/events/188452798310102/

Organisator

Make Your Move Dance Company
Telefoon
0032 474 79 55 03
E-mail
info@makeyourmovedancecompany.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dansschool Make Your Move
Molseweg 56
Geel, Antwerpen 2440 België
+ Google Maps
Telefoon
0474795503
Bekijk de site van Locatie