Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AfterWork Dansstage

10 april, 2017 - 14 april, 2017

€75
Op zoek naar dansstages of workshops maar ofwel het allemaal danskampen voor kids ofwel moet je werken/studeren en heb je enkel ’s avonds tijd… We zijn ons bewust van dit probleem en bieden je daarom deze AfterWork Dansstage aan! 15+, na de school/werkuren, verdeeld in 2 groepen op basis van niveau en proeven van verschillende stijlen. Wat wil je nog meer? 🙂
 
Wie?
Dit is een dansstage voor 15+ jarigen, verdeeld in 2 groepen op basis van niveau: A/B (beginner/intermediate) en B/C (intermediate/advanced).
 
Wanneer?
De stage gaat door van 10 tot 14 april, telkens van 19u tot 22u.
 
Wat?
2 workshops van 1,5 per dag. Bijna evenveel dansles als de kampen overdag dus maar zonder de randactiviteiten. Ideaal om je danstalent verder te ontwikkelen en herinneringen te maken voor altijd!
 
Optreden?
We sluiten elke dansstage af met een optreden de laatste dag! Alle fans zijn dus welkom op vrijdag 14 april om 20u30.
 
Waar?
Onze danskampen gaan door in de dansschool waar we 2 mooie danszalen hebben en een lounge ruimte om onze pauzes door te brengen. Adres: Molseweg 56, 2440 Geel.
 
Prijs?
Deze ganse week dansplezier kost je 85€ MAAR! Dansers die al lid zijn van Make Your Move krijgen 10€ korting! Daar bovenop kunnen onze platinum members genieten van hun extra 10€ korting en betaal je dus slechts 65€ voor 5 dagen fun. Voor deze prijs kan je bij ons terecht van 19 tot 22u, inclusief verzekering.
 
Terugbetaling?
Wist je dat de mutualiteit tot 30 euro terug stort voor een sportkamp? We bezorgen je hiervoor de nodige formulieren.
 
Let op!
Omdat wij het belangrijk vinden dat elke danser maximaal kan groeien en genieten van de lessen, houden we de groepen bewust klein. Kwaliteit boven kwantiteit! Plaatsen zijn dus beperkt , schrijf snel in! VOL = VOL.
Inschrijven:
De kleine lettertjes:

De organisatie behoudt steeds het recht een kamp of workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Ook indien de danser ziek is, wordt 50% van het bedrag teruggestort per dag bij voorlegging van een doktersbewijs.

Indien de danser om een andere reden annuleert wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald na inhouding van €10 administratiekosten wanneer de deelnemer zelf voorziet in zijn vervanging binnen dezelfde activiteit OF indien er iemand van de wachtlijst zijn of haar plaats kan innemen. In alle andere gevallen bestaat de terugbetaling slechts uit een deel van het inschrijvingsgeld, namelijk 100% bij annulatie van meer dan 3 weken voor de activiteit, 70% van de inschrijving bij annulatie minder dan 3 weken, 60% bij annulering minder dan 1 week op voorhand. De terugbetaling bestaat uit een waardebon die één jaar geldig is en niet omwisselbaar in geld.

Tijdens de kampen of workshops kunnen foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uw kind(eren) en/of uzelf mogelijks te zien zijn. Deelname aan Make Your Move activiteiten betekent dat u toestemming verleent om deze beelden op de dragers van Make Your Move zoals o.m. folders, website en andere te publiceren.

Verder gelden onze huisregels die ook tijdens de wekelijkse lessen van kracht zijn, namelijk:

  • Kom op tijd.
  • Draag aangepast proper schoeisel (sportschoenen): dans niet in dezelfde schoenen als waar je mee binnen komt maar breng ze mee en wissel ter plaatse. Schoenen met zwarte zolen zijn ten strengste verboden!
  • Eigen drank is niet toegelaten. Wij verkopen drank aan zeer democratische prijzen.
  • Eten & Drinken blijft in de daarvoor voorziene lounge ruimte en is niet toegelaten in de danszalen.
  • Gelieve NIET aan de spiegels of thermostaat/chauffages te komen.
  • Laat waardevolle spullen thuis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of diefstal.
  • Indien je iets online wil zetten, check dit ALTIJD eerst met de docent.
  • Dieren zijn niet toegelaten
  • Roken is verboden zowel in de dansschool als voor de deur. Sporters hebben frisse lucht nodig.

Een uitgebreide versie van onze algemene voorwaarden vindt u HIER.

Gegevens

Begin:
10 april, 2017
Einde:
14 april, 2017
Kosten:
€75
Site:
https://www.facebook.com/events/709649179218032/

Organisator

Make Your Move Dance Company
Telefoon
0032 474 79 55 03
E-mail
info@makeyourmovedancecompany.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dansschool Make Your Move
Molseweg 56
Geel, Antwerpen 2440 België
+ Google Maps
Telefoon
0474795503
Bekijk de site van Locatie